iunie 06, 2009

ÎN UMBRĂ!

"M-a acoperit cu umbra manii Lui" (Isaia 49:2)


___Isaia spune trei lucruri remarcabile despre modul in care lucreaza Dumnezeu in viata noastra:
1) "M-a acoperit cu umbra mainii Lui". Inainte ca Ilie sa cheme foc din cer pe Muntele Carmel, Dumnezeu i-a spus sa mearga si sa se ascunda langa paraul Cherit unde va fi hranit si va primi putere in mod supranatural (1 Imparati 17:3). Inaintea oricarei "descoperiri" exista o "ascundere". Dumnezeu ne duce intr-un loc pustiu si face in noi o lucrare care nu poate fi facuta altfel.
2) "M-a facut o sageata ascutita, M-a ascuns in tolba Lui cu sageti". Arcasul alege o ramura solida de copac, o taie si o transforma intr-o sageata capabila sa ajunga la tinta. Apoi o pune inapoi in tolba. Ce loc minunat, legat in siguranta de El, la indemana cand vine momentul in care sa te foloseasca. Aceste cuvinte ne fac sa gandim diferit despre locul din umbra, nu-i asa?
3) "Tu esti Robul Meu, in care Ma voi slavi" (Isaia 49:3). Dupa ce a vizitat Balcanii, reporterul canadian James Creelman a scris: "Am aflat ca rezerva lumii de ulei de trandafir provine din Muntii Balcani. Ceea ce m-a fascinat a fost faptul ca trandafirii trebuie sa fie culesi in cele mai intunecate ore. Initial acest fapt a parut o urma a unei superstitii. Dar pe masura ce am facut cercetari, am descoperit ca 40% din miros dispare la lumina zilei". Fara a rosti un cuvant, viata noastra raspandeste un parfum. Prin influenta ta, ceilalti cad sau sunt ridicati. Doresti sa ai un impact? Descopera-L pe Dumnezeu chiar si-n situatiile "fara soare", apoi vino si spune ceva ce merita ascultat!