aprilie 29, 2010

Lucrarea incepe cu tine !

Pentru ca Dumnezeu ne-a vorbit prin voi, am decis ca incepand de astazi sa schimbam formatul acestui blog si sa aducem un suflu nou prin implicarea fiecaruia. Este momentul sa aplicam ceea ce am invatat in decursul anilor. Deoarece fiecare trebuie sa aiba un timp personal cu Dumnezeu, primeste provocarea de a scrie gandurile prin care El ti-a vorbit si trimite-le pe cuvantul@eml.cc pentru ca in acest fel marturia ta sa ajute la zidirea celorlalti. Haideti sa facem din acest blog o comunitate a oamenilor care Il cauta cu adevarat pe Dumnezeu si care se ajuta unul pe altul pe drumul catre Tara promisa.
Toate gandurile trimise va rugam sa fie in formatul: Titlu, verset, continut; sa nu fie copiate din nicio alta sursa si de aproximativ 2-3 paragrafe lungime. In incheierea fiecarui mesaj se va afla obligatoriu urmatorul text: ”Subsemnatul (Numele si prenumele) declar pe proprie raspundere ca detin drepturile de reproducere a textului de mai sus, si cedez aceste drepturi in favoarea www.cuvdumnezeu.blogspot.com si cuvantul@eml.cc fara vre-o pretentie materiala.” Daca textul nu va fi semnat in nume personal (cu numele sau adresa de email) se va trece din oficiu “Anonim”. Meditatiile postate si trimise fara nicio semnatura vor fi doar cele scrise personal de noi.
E-mail-urile dumneavoastra vor fi corectate, arhivate si postate (respectiv trimise prin e-mail) cate unul pe zi, respectand modelul cu care am fost deja obisnuiti.
Voi da un exemplu prin niste ganduri proprii, dupa care asteptam pe e-mail contributia dumneavoastra din experientele avute cu Domnul.
Fie ca El sa faca din noi niste unelte prin care sa Isi duca, Cuvantul pana la marginile Pamantului!