iulie 16, 2010

Solutie pentru timp de criza ! (2)

"A venit un om din Baal-Salisa.A adus paine din cele dintai roade omului Lui Dumnezeu,si anume douazeci de paini de orz.. si spice noi in sac." (2 Imparati 4:42)
Merita sa studiem cu rugaciune, aceasta intamplare relatata de Scriptura... Desi nu era levit nici preot,totusi era recunoscut ca “om a lui Dumnezeu",si omul acesta a carui nume nu ne este dat, a gasit de bine sa-i aduca din cele dintai roade. Era o perioada de foamete (vers 38), si totusi nu gaseste de bine sa tina pentru familia lui, sa fie chibzuit in felul lumii, ci imparte cu slujitorul Celui Preainalt.
Si ce face acesta ? Tine pentru el ? In nici un caz !!!! Domnul inmulteste in asa fel incat ajunge pentru inca 100 de insi care erau cu Elisei, si a mai si ramas !! “Dupa cuvantul Domnului "
Fie ca prin Harul Domnului sa experimentam si noi aceasta generozitate, acest altruism, aceasta ascultare deosebita de poruncile Lui, si aceasta incredere deosebita in Puterea Domnului de a lucra, azi si in veci de veci, si nici o criza nu va mai fi in viata noastra !!!


Amin!

DS