iulie 17, 2010

LUCRURI MINUNATE

"Sfintiti-va, caci maine Domnul va face lucruri minunate in mijlocul vostru." [Iosua 3:5]
Cum ar putea Domnul face lucruri minunate daca noi nu ne sfintim? Da, El poate face, intreaga creatie e minunata, insa pentru ca sa vedem lucruri minunate intamplandu-se in mijlocul nostru, e nevoie de sfintirea noastra.
Sfintirea presupune si impacare poate daca esti cu cineva certat, inseamna si partasie in primul rand, cu Domnul, pentru ca doar astfel poti fi umplut de putere.
Cum poate face Domnul lucruri minunate in mijlocul unor oameni nepregatiti? Sau a unui om nepregatit, nesfintit, el nu e gata pentru a fi sensibil la soapta Duhului si chiar daca aude soapta, nu e pregatit suficient pentru a face fata. Sfintirea e necesara, pentru ca Domnul sa poata face lucruri minunate in mijlocul nostru.
Daca cumva ne aflam in fata unei experiente a trecerii Iordanului, un drum pe care n-am mai trecut, am mai auzit de trecerea Marii Rosii, dar acum ne-am afla in fata trecerii Iordanului, un nou drum, Dumnezeu ne va arata drumul pe care trebuie sa-l urmam.
Asa e si in viata, avem cate un Iordan in fata si nu stim ce sa facem deoarece pentru noi reprezinta un nou drum. Altii inaintea noastra s-au mai confruntat cu astfel de experiente dar pentru noi reprezinta un drum nou.
Trecerea Iordanului presupune sfintire, astfel se vor vedea lucrurile minunate ale Domnului. Sfintiti-va, pentru ca Domnul sa faca lucruri minunate in mijlocul nostru. Amin.

Anonim