august 24, 2010

CHEAMĂ-MĂ!!!

„Cheama-Ma si-ti voi raspunde; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse pe care nu le cunosti” [Ieremia 33:3]

Pentru a primi lamurire sau raspuns la intrebarile si rugaciunile tale, este o conditie sau un lucru pe care il ai de facut: cheama-Ma!!! Daca Il chemi, El iti va raspunde, si-ti va vesti lucruri mari, ascunse, pe care inca poate nu le cunosti, nu le stii. Cheama-L pe Dumnezeu in rugaciune, fa o „sedinta” imediata, fulgeratoare daca e nevoie, convoaca-L pe Dumnezeu si El va fi prezent cu siguranta la intrunire.
Daca o sedinta nu e convocata, nu te astepti sa vina nimeni, nu? Si nu gasesti rezolvare fara acea sedinta. Cu cat convocarea sedintei e mai urgenta, cu atat poate raspunsurile vin mai repede (dar nu neaparat). Daca ai avea o companie, poate repede ai convoca o intrunire, o sedinta de lucru, dar oare la fel de repede ai „zbura” si pe plan spiritual?
Rugaciunea e esentiala, e vitala, si spun asta din prisma celei care se vede limitata si neputincioasa si „ne-dornica” poate de multe ori de rugaciune, dar, oridecate ori pun in aplicare si convoc aceasta sedinta, urgenta pentru sufletul oricarui copil de Dumnezeu, si indispensabila, simt cum inima-mi se linisteste, se curata si se reorienteaza spre adevaratul sens al Universului.
Asa vorbeste Domnul: „Cheama-Ma, si-ti voi raspunde...”. Incearca, si cu siguranta vei ramanea placut surprins ca El chiar raspunde.

Delia R