martie 04, 2011

DUMNEZEU NU SE TEME DE NIMENI !

„Eu sunt de la început, si nimeni nu izbăveste din mâna Mea; când lucrez Eu, cine se poate împotrivi?” [Isaia 43:13]

El nu se simte amenintat de nimeni (nu are rival/adversar … nici macar nu exista cineva vrednic de Stiinta Sa, de Intelepciunea Sa, de puterea Sa, sau de atentia Sa... tu si cu mine suntem copiii Lui!
Atmosfera ce Il inconjoara pe El ...este imbibata de slava!!!... inconjurat de Stralucire ...de maretie ...splendori nemarginite Il invaluie si o lumina de care nu te poti apropia , Il inconjoara ... tu si cu mine avem pusa inainte o usa deschisa pe care nimeni niciodata nu o poate inchide si prin care putem intra orisicand si de oriunde (nu orisicum) in prezenta LUI cea binefacatoara! (Isaia capitolul6)
Pacea Lui... din El radiaza o liniste adanca si grea care aproape ca te striveste.. nici o umbra si nici un gand nu Ii incrunteaza fruntea senina... nu-L poate speria/ingrijora nimic, ABSOLUT NIMIC!
Moartea,bolile,suferintele,lipsurile,crizele,guvernele (vizibile sau nu), organizatiile, corporatiile.... stau aliniate „in fiinta ” atat cat zice El si unde zice El !(2 Tesaloniceni 2:7)
Sfintenia Lui arde continnu asemeni unui foc mistuitor ...in asa fel incat orice om care se apropie de El arde precum un fluture cazut in lava unui vulcan...Dumnezeul PreaSfant si Omul PreaPacatos nici o compatibilitate... nimic asemanator ....Precum flacara arde caltii de in, asa sunt arse faptele omului pacatos, de sfintenia LUI ! Nimic in comun = Sfintenia si Pacatosenia departare maxima ...si totusi DOMNUL IiSUS HRISTOS a facut transferul si substituirea –Slava Lui!
Nemurirea Lui ...e verificabila de toti oamenii... incepand cu prima secunda dupa moarte ....GOLIAT, Salmanasar, Rabsache, Voltaire(si multi ,multi altii).... pot depune marturie ca EL este inca viu !
Stiinta Sa ...El nu merge la scoala ,la facultate/studii...stie sfarsitul de la inceput ...nu-L mira nimic nu-L surprinde nici o intamplare de sub ceruri sau din vreun „colt al universului „ pentru ca EL STIE TOTUL si cunoaste brusc/instantaneu(nu gradat ) Totul ...oare cati atomi numara Universul ...? =EL STIE !

Nelu B. tr-mag.