martie 05, 2011

DUMNEZEU NU SE TEME DE NIMENI !

„Eu sunt de la început, si nimeni nu izbăveste din mâna Mea; când lucrez Eu, cine se poate împotrivi?” [Isaia 43:13]

Puterea Sa ....umple tot Universul pana-n cel mai mic locsor....si ea, puterea LUI, face ca planetele sa pluteasca in spatiu ...puterea LUI face ca gramada de celule numita inima sau creier sa-si faca treaba asa cum au fost „programate”...Puterea LUI tine atomii impreuna si face lumea „sa se invarta”.
Dumnezeirea Lui e vesnica ...copilul LUI fiind, aseaza-te linistit si plin de pace pe bratele Sale convins fiind ca EL STIE CE FACE SI CE PERMITE SA VINA PESTE OMENIRE ! NU GRESESTE NICI MACAR ODATA SI VINE INTOTDEAUNA LA TIMP !!! Sa ai incredere in Intelepciunea Sa de a lua cele mai bune decizii care vor interactiona cu viata ta –doar e TATAL TAU –NU ?
Dragostea lui e...DIVINA !!! Si e completa si e ...eterna si e o dragoste de tip AGAPE ....a venit din lumea LUI in lumea noastra pentru ca ne iubeste ,a suferit chinuri supraomenesti pentru ca ne iubeste , a murit pe cruce pentru ca ne iubeste, a inviat pentru ca am fost „notati ”/socotiti neprihaniti, mijloceste in SFANTA SFINTELOR pentru ca ne iubeste ...ne da aer in fiecare secunda pentru ca ne iubeste, face ca celulele si atomii din corpul nostru sa „munceasca ” pentru noi pentru ca ne iubeste, face ca pamanatul sa se invarta pentru ca ne iubeste, iti trimite primavara, vara toamna si iarna pentru ca te iubeste, are ochii indreptati asupra ta zi si noapte pentru ca te iubeste, iti trimite ingeri puternici in diferite circumstante ale vietii sa iesi victorios – pentru ca te iubeste, nu-L intereseaza ca cerul va arde cu miliardele de galaxii (fiecare galaxie avand miliarde de stele ) ci e „cu ochii pe tine” pentru ca Ii esti valoros! NU A MURIT PENTRU NICIUNUL DIN MILIARDELE DE INGERI CARE-I STAU LA DISPOZITIE DAR PENTRU TINE ; DA ! A MURIT CA SA NU MAI MORI TU CI SA FII CU EL – PENTRU CA TE-A IUBIT CUM N-A IUBIT PE NIMENI DIN UNIVERS !...A MAI MURIT DUMNEZEU SI PENTRU ALTCINEVA ,IN AFARA DE TINE,IN UNIVERSUL ASTA ..SAU IN ALTUL ??
Cineva spunea :”CERUL ESTE PLIN DE RASPUNSURI LA RUGACIUNI PE CARE NIMENI N-A INDRAZNIT VREODATA SA LE FACA!” Indrazneste SI FA-LE !!! EL „E CU OCHII PE TINE ” PENTRU CA II ESTI VALOROS, SUFLET DRAG SI PREAIUBIT !



Nelu B. tr-mag.