iulie 20, 2011

SCRISOARE CATRE BISERICA (2)

,,Adevarat,adevarat iti spun ca,daca un om nu se naste din nou,nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu.” [Ioan 3:3]


Acuma, sa trecem la un alt nivel de dezvoltare. Nou nascutul este in lumina, incepe sa vada tot mai clar si mai clar, si sa distinga mai bine ce este in jurul lui. Depinde in continuare de biserica, ca sa-l hraneasca, sa-l ingrijeasca, cu multa dragoste.

Este egoist, vrea atentie, vrea sa fie el centrul atentiei tuturor, dar asteptati, si cresteti-l cu dragoste, va fi un bun sprijin la batranete, cand picioarele , mainile si ochii va vor obosi. Apoi, desigur, pana creste cat de cat, ne va murdari, nu-i va place mancarea uneori, alteori va voma, alteori va vrea alta mancare,…dar cu dragoste si rabdare trebuie sa-l crestem, nu este al nostru, este al Tatalui Ceresc. Nu ne va intelege , ne va judeca gresit, poate va fi critic, poate ne va scoate nume rau, poate va vrea alt lapte mai dulce

Apropo de lapte ! In primele luni de viata, nou nascutul vrea doar lapte. Daca-i dai hrana tare se va inecatrebuie sa-l hranesti cu ce este pentru varsta lui, si treptat se diversifica alimentatia !

Nu disperati daca murmura, daca plange, daca trebuie sa va treziti in toiul noptii sa va rugati pentru el, nu disperati…cine va rabda pana la sfarsitva fi mantuit!



D S