iulie 21, 2011

SCRISOARE CATRE BISERICA (3)

,,Adevarat,adevarat iti spun ca,daca un om nu se naste din nou,nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu.” [Ioan 3:3]

Rabdati totul cu dragoste ! Pruncul creste ! Si cat de mare nevoie are de dragoste !

El nu stie multa teorie, el stie doar ca a gasit iubire si atentie si ii place sa va aiba in preajma : El stie ca are nevoie de tine, biserica, mama lui, invata-l sa mearga pe picioare, invata-l treptat, pe masura ce este in stare, invata-l sa se hraneasca spiritual, treptat se va hrani singur. Din felul tau de a fi, el invata , si el va fi asemenea tie , mama lui. Abia dupa ce creste o vreme si ajunge marisor, invata sa priveasca doar la Hristos, dar pana atunci, el invata de la tine, biserica, te vede pe tine, te copiaza pe tine ! Depinde de tine !

Toate mamele vor da socoteala, daca au ales sa dea viata sau sa ucida. Tot asa va fi si cu noi ! Domnul ne va trage la raspundere pentru fiecare embrion care nu a ajuns la nasterea din nou din pricina lipsei de iubire sau de interes din partea noastra . Si sa nu ne amagim ca va fi candva…o judecata. Noi suntem judecati acum ! Cazul nostru se judeca acum !Dovezile se aduna acum,pentru ,sau impotriva noastra. Rasplata mea vine chiar acum! Cum ma port cu cei ce trec prin durerile nasterii din nou ? Datorita atitudinii mele, ei poti fi sanatosi, sau mofturosi, sau pot muri !

Daca nu ii hranim des, si ziua, si noaptea, ei pot muri in fasă, dupa ce s-au nascut deja ! Ce faci tu- Biserica Lui Hristos? Ai ramas in Dragostea Lui ? Esti cumva rece ? Trezeste-te si cere Tatalui sa te incalzeasca , ca nu cumva sa-ti omori copiii ! Domnul sa toarne in noi Dragostea Lui, ca sa nu murim, nici noi, nici copiii pe care ni i-a incredintat.

Si niciunul sa nu spuna : eu nu am copii ! Tuturor ni s-au incredintat copii, unul, sau mai multi, copii care depind de iubirea noastra , de hrana noastra , de curajul nostru, de nadejdea noastra, de acoperisul nostru (vorbim in felul oamenilor, nimic nu-i al nostru de fapt)

Si nu avem putere in noi insine nici pentru a iubi, nici pentru a rabda, nici pentru a intari pe altii. .

Haideti sa cerem cu lacrimi fierbinti, iubire de la Tatal si Puterea de a ramane in Dragostea Lui si in ascultare de poruncile Lui nu numai noi, dar si copiii pe care ni i-a incredintat.


D S