februarie 09, 2012

IMPORTANTA UNUI OM

“Cutreierati ulitele Ierusalimului,uitati-va si, intrebati si cautati in piete, daca se gaseste un om, daca este vreunul care sa infaptuiasca ce este drept, care sa se tina de adevar, si voi ierta Ierusalimul”. [Ieremia 5:1]



Ce dureros ca Dumnezeu, Creatorul tuturor, Mantuitorul, Parintele vesniciilor, nu gaseste un om drept in IERUSALIM! In Sodoma cel putin a existat unul, Lot...

Dar azi, cand cu totii am vazut “Calea, Adevarul si Viata” azi, cand cunostiinta a crescut, si Tatal ni s-a descoperit prin Fiul, azi, cand Harul s-a inmultit nespus de mult... azi cum este cu dreptatea?

Azi, daca Domnul ar cauta un om drept, care sta in adevar, ar gasi? Domnul ar ierta poate, orasul tau sau poate biserica ta, pentru un OM in care locuieste NEPRIHANIREA... Ai dori sa fii acel OM?

Adesea lupta pentru neprihanire este deosebit de dureroasa, dar sa nu renuntam!

Pe genunchi poate fi depasita orice criza din viata noastra de credinta. Uneori avem nevoie de ore de rugaciune, alteori de nopti, dar merita... Daca inca nu se ridica cei pentru care te rogi, se ridica altii. Tara noastra, orasul, intreaga planeta are nevoie de rugaciunile noastre.

Salveaza-ne din pacat Doamne Dumnezeul nostru ca sa ne poti binecuvanta mai pe deplin!



D.S.