mai 15, 2012

DRAGOSTE DE DUMNEZEU

“Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lumea nu ne cunoaste, pentru ca nu L-a cunoscut nici pe El.” [I Ioan 3:1]



În revista „Oameni” din 12 Decembrie 1988, a fost publicata o stire despre guvernatorul statului Nebraska. Guvernatorul acestui stat a primit o apreciere deosebita datorita sprijinului pe care l-a avut în treburile casnice din partea partenerului de viata.

Nu este nimic deosebit în aceasta apreciere; Ce-i neobisnuit, este faptul ca guvernatorul statului Nebraska în acea vreme era o femeie! Sotul ei Bill era vicepresedinte al unei mari companii de asigurari. In timp însa ce sotia sa slujea ca guvernator, el si-a gasit placerea în preocupari ca: a face cumparaturi, a pregati mancarea, a face curatenie si-a zugravi si-a întretine casa. A capatat o asa îndemanare si experienta, încat si-a planificat sa publice o carte de bucate intitulata: „Prima carte de bucate pentru domni!”

Lumea noastra este plina de oportunitati pentru slujire. Cati dintre noi ne angajam în a le fructifica? Ce frumos exemplu, al modului cum un sot trebuie sa-si trateze sotia! Bill a împlinit zi de zi ceea ce multi nici nu se gandesc si nici nu încearca. Lumea asteapta si astazi sa fie exprimata în slujire acelasi fel de dragoste aratata de Domnul Isus.

Sa ne umplem inimile cu aceasta dragoste si apoi sa mergem în lumea ce ne înconjoara, s-o aratam!



Anonim