mai 17, 2012

DUMNEZEU NU NE PARASESTE NICIODATA


“Ei vor zidi iarasi vechile daramaturi, vor ridica iarasi naruirile din vechime, vor înoi cetati pustiite, ramase pustii din neam în neam” [Isaia 61:4]



În anul 1981, ochii lumii întregi erau îndreptati asupra unui eveniment care s-a petrecut în localitatea Frascati, din Italia. Un baietel de numai 6 ani, cazuse într-o fantana adanca.

O echipa a început sa sape ca sa-l salveze pe copil. Cand era aproape sa-l prinda, baietelul a cazut si mai în adanc. A fost coborat un pitic în fantana ca sa-l prinda pe copil, dar n-a reusit. Un reporter a povestit mamei acestuia despre strigatul copilului dupa ajutor. Apoi a coborat un microfon în fantana ce capta si amplifica strigatul copilului care repeta mereu: „Mammmaaaa!!! Mammmaaaa!!! Cand vii? Cand vii?”

Strigatul lui Isaia este foarte asemanator. El striga dupa Dumnezeu: „Tu Cel ce strabati cerurile; pogoara-Te!” Isaia astepta un semn de la Dumnezeu, Cel care parca si-a întors spatele fata de copiii Sai. Copiii lui Dumnezeu parasiti; sunt în mari necazuri!

Te-ai simtit vreodata parasit de Dumnezeu? Daca ai avut parte de aceasta durere, de ce n-ai acepta sa fii parte a celei mai mari si distinse companii a familiei lui Dumnezeu?

Fiecare credincios va trai aceasta bucurie într-un anume moment al vietii, daca îl va acepta ca Domn pe Hristos. Experienta acestei partasii, este importanta pentru cresterea spirituala. Siguranta pe care noi o avem este ca Domnul Isus todeauna vine la timp, si nu ne paraseste niciodata!



Anonim