aprilie 05, 2013

CHRISTOS POATE ADUCE SCHIMBARE IN VIATA TA


„Voi toti locuitori ai lumii si voi locuitori ai pamântului, luati seama când se înalta steagul pe munti si ascultati când suna trâmbita.” [Isaia 18:3]

 

       O publicatie destinata oamenilor de afaceri, a facut câteva previziuni surprinzatoare cu privire la cresterea influentei crestinilor în mediul de afaceri. Desi dealungul timpului alte publicatii au facut previziuni care anuntau declinul crestinismului, aceasta publicatie financiara a anuntat ca în contextul societatii actuale, influenta celor credinciosi va creste. Stiti de ce? Pentru ca Domnul Isus aduce o schimbare în viata oamenilor care Îl urmeaza. Moralitatea în afaceri este o conditie esentiala, iar cei credinciosi se ridica la acest standard. În urma unui sondaj în care au fost cuprinse 18125 de persoane cu vârsta între 21 si 65 de ani, aceasta publicatie a descoperit ca 60% dintre femeile intervievate au marturisit ca în momentele grele din viata lor, ele îl cauta pe Dumnezeu pentru calauzire si ajutor. Aproape acelasi procent al celor intervievati au aratat ca în momente de confuzie si încercare, pentru consiliere apeleaza mai degraba la slujitorii bisericii, decât la un terapeut sau la un consilier. Toti cei care prevedeau sfârsitul misiunii Bisericii, au avut o mare surpriza, pentru ca astazi oamenii au nevoie de Hristos, mai mult decât în alte timpuri. Cunoscând pericolele societatii, tot mai multi parinti îsi doresc copiii lor sa mearga la Scoala Duminicala, unde sa fie pregatiti pentru viata învatând principiile si morala crestina.

      Mai mult însa decât a capata cunostinte si informatii despre principiile crestine, pentru toti cei care Îl cauta, Hristos poate aduce o schimbare deplina a vietii personale, a familiei si implicit a societatii.