iunie 19, 2014

DEPENDENTA DE ALCOOL

“Cheama-ma in ziua necazului, si Eu te voi izbavi, iar tu Ma vei proslavi .” [Psalm 50:15]

        Un barbat avea tot ce-si doreste fiecare: un serviciu bun, o sotie gospodina si doi copii. Dar alcoolul de care era  dependent, stricase totul. Ajunsese panaacolo ca hotarase sa-si curme viata. Intr-o seara au venit la el doi barbate, care au dorit sa-i vorbeasca. Erau doi crestini care i-au vestit Evanghelia. Dar Isus era pentru aces tom o legenda. S-a bucurat cand cei doi au plecat. La usa, unul dintre ei s-a intors si i-a spus: “Daca in noaptea aceasta va vine pofta de alcool, incercati macar o data sa opriti nenorocirea printr-o rugaciune.”

        In noaptea aceea si-a amintit de aceste cuvinte. Rugaciunea? Totul in el se opunea. Dar constient fiind in ce haos zacea, a impreunat mainile si s-a rugat: “Doamne, daca Tu existi cu adevarat acolo sus, atunci ajuta-ma sa ies din aceasta murdarie. Singur nu mai pot face nimic. Sunt pierdut.”

        Dumnezeu l-a ajutat. El a rupt puterea dependentei de alcool din acel om. Cateva zile mai tarziu s-a intalnit iarasi cu cei doi barbati crestini. Au vorbit impreuna despre necesitatea de a-L primi pe Isus Christos ca Mantuitor si Domn in viata sa. Acest lucru s-a petrecut spre fericirea vremelnica si vesnica a fostului dependent de alcool.