iunie 16, 2014

STEFAN SE INTOARCE

“Tatal meu si mama mea ma parasesc, dar Domnul ma primeste.” [Psalm 27:10]

        Stefan, micul African, avea sapte ani, cand mama lui l-a parasite. Foamea si-o linistea din galetile de gunoi ale albilor si dormea sub un pod. La 14 ani se asocie unei grupe brutale, mai tarziu ajunsese intr-o organizatie marxista care dorea sa elibereze tara. Misiunea lui era sa produca neliniste printre populatia orasului sau.

        La marginea orasului avea loc o evanghelizare in cort. Cu bombe de benzina care puteau produce un incendiu, se amesteca si Stefan, acum in varsta de 19 ani, printre vizitatori. Ceea ce auzi insa acolo, il impresiona. Era vorba despre pacat, incotro ii conduce pacatul pe oameni si care este la final rezultatul. Stefan ramase inmarmurit; parea ca predicatorul vorbea doar pentru el. De unde cunostea viata sa? Apoi Stefan auzi despre harul lui Dumnezeu. La sfarsit uitacu totul de bombele de benzina. Se duse la predicator si ii istorisise povestea vietii sale. Predicatorul ii citi Psalmul 27, versetul 10.

        Pentru prima data in viata sa Stefan ingenunche pentru a se ruga lui Dumnezeu. Simtea ca Dumnezeu il iubeste si il asteapta. Stefan primi siguranta ca Dumnezeu l-a iertat si l-a primit.

        Dumnezeu te asteapta si pe tine.. acum!