iulie 31, 2014

USA INCHISA

“Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.” [Apocalipsa 3:20]

 

        Un misionar, care lucre in Afganistan, a povestit odata o intamplare care i-a amintit de versetul de astazi: M-am asezat comod in fotoliu la bordul unui avion care era pregatit de zbor. Personalul era ocupat cu ultimele pregatiri. In sfarsit s-a inchis usa. Afara ploua torential si am observat deodata un barbat imbracat cu o pelerine de ploaie care alerga spre avion. Acesta a inceput sa bata agitat la usa. O stewardesa i-a facut semn din interior ca e prea tarziu. Barbatul de afara si-a intetit batutul din usa pana cand in sfarsit stewardesa a deschis usa si l-a lasat sa intre. Spre marea mirare a tuturor, era vorba chiar de pilot.

        Asa cum echipajul acelui avion l-a tratat pe pilot, fac si astazi multi oameni cu Acela care doreste sa devina Conducatorul lor in aceasta viata si Salvatorul lor pentru vesnicie. Nu ati observant ca Domnul Isus Christos a batut deja deseori la usa inimii dumneavoastra? El a facut-o in diferite moduri, probabil, printr-o nefericire, printr-o boala, printr-o predica sau, ca si astazi, printr-o fila de calendar. Va rugam, deschideti-i inima si lasati-L sa intre! Acum viata dumneavoastra se va scimba radical, va primi directie si o tinta vesnica.