septembrie 04, 2014

SCHIMBAREA INSCRIPTIEI FUNERARE (2)

“Pomenirea celui neprihanit este binecuvantata, dar numele celor rai putrezeste.” [Proverbe 10:7]

        Luminat de meditatia asupra vietii sale, Alfred Nobel a rostit o fraza memorabilia: “Orice om trebuie sa-si schimbe epitaful in timpul vietii sale sis a-l scrie din nou…” Daca Alfred Nobel s-ar fi aplecat cu credinta asupra Evangheliei, ar fi aflat ca Dumnezeu ofera fiecarui om sansa schimbarii sentintei vietii.

        Din natura noastra suntem pacatosi pierduti si ne asteapta judecata divina. Insa Dumnezeu ne-a trimis o veste buna: “Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Cine crede in Fiul, are viata vesnica; dar cine nu crede in Fiul, nu va vedea viata, ci mania lui Dumnezeu ramane peste el” (Ioan 3:16, 36).

        Iata, cititorule, aceasta este calea, posibilitatea prin care fiecare om poate sa ajunga la schimbarea sentintei vietii. Aceasta posibilitate daruita de Dumnezeu o primim prin credinta in Mantuitorul, care Si-a dat viata cap ret de rascumparare pentru toti care Il accepta. Astfel de oameni vor fi binecuvantati in acest timp si pentru vesnicie. Dar cei ce nu cred in Mantuitorul vor fi vesnic pierduti. Alegerea este partea fiecaruia dintre noi. Fericiti sunt cei care aleg partea cea buna a credintei!