iunie 10, 2010

VINE DIMINEATA!

“Seara vine plansul, iar dimineata veselia” (Psalmi 30:5)


Daca ai ajuns in noaptea incercarii, gandeste-te la ziua de maine. Intareste-ti inima gandindu-te la venirea Domnului. Fii rabdator, fiindca El va cobori curand pe nori. Fii rabdator! Mirele asteapta sa se coaca recolta. Fii rabdator, fiindca stii ca El a spus: ”Iata, Eu vin curand si rasplata Mea este cu Mine ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui” (Apocalipsa 22:12).
Fruntea ta este incununata de necazuri acum, dar in curand vei purta o coroana de stele. Mainile tale sunt trudite acum, dar in curand vor canta la harpa in cer. Vesmintele tale sunt prime de praf acum, dar in curand vor fi albe ca zapada. Asteapta putin. O, cat de neinsemnate ti se vor parea necazurile de acumcand vei privi in urma!
Incercarile ni se vor parea necazuri trecatoare si usoare. Sa mergem inainte cu curaj. Chiar daca noaptea este neagra, dimineata vine si se va destrama in curand intunericul iadului. Stii cum sa traiesti in viitor – sa traiesti in asteptare – sa anticipezi cerul? Fericitule credincios, ce bucurie este sa ai o speranta atat de sigura si mangaietoare! Acum totul este intuneric, dar in curand va fi lumina; acum ne inconjoara necazurile, dar in curand vom fi invaluiti in fericire. Ce conteaza daca “ seara vine plansul ”, cand stii ca “ dimineata vine veselia “?