septembrie 06, 2010

Ce a zamislit Dumnezeu in tine? (2)

"El hotaraste din nou o zi: "ASTAZI"....zicand dupa atata vreme, cum s-a mai spus: "Astazi daca auziti glasul Lui, NU va impietriti inimile." [Evrei 4:7]

Vrei ca Domnul sa zamisleasca in tine credinta, mantuirea, bucuria, pacea, darnicia, dorinta si interesul pentru cuvantul Lui? Vrei ca Dumnezeu sa lucreze prin tine catre alti oameni? Sa fii un canal prin care Dumnezeu sa-si duca la implinire planul Lui? ( Dumnezeu oricum va lucra , indiferent ca esti tu sau nu, dar, totusi de ce sa nu fii tu unealta manuita chiar de El? Dumnezeu niciodata nu pierde, cei care pierdem suntem noi).
Vrei toate acestea?? Daca da, atunci da-i Domnului toata inima ta, nu pe jumatate, fii sincer cu El si daruieste-o toata Lui si ai sa descoperi pe parcurs multe lucruri bune care le poti face, ai sa vezi cum planurile tale izbutesc si te vei bucura.
Dumnezeu ne spune in Iosua 1:8 - " Cartea aceasta a legii sa NU se departeze de gura ta; CUGETA asupra ei zi si noapte, CAUTAND sa faci TOT ce este scris in ea, caci atunci vei izbandi in toate lucrarile tale si atunci vei lucra cu intelepciune."
Deci, abia atunci vom lucra si nu oricum, ci cu INTELEPCIUNE, care vine de sus, nu de la oameni.
Increde-te in Domnul si nu vei fii dezamagit!
Slavit sa fie Dumnezeu! Amin!



Felicia P.- Timisoara