septembrie 05, 2010

CE A ZĂMISLIT DUMNEZEU ÎN TINE? (1)

"...caci ce s-a zamislit in ea, este de la Duhul Sfant. Ea va naste un Fiu si-i vei pune numele ISUS, pentru ca El va mantui pe poporul Lui de pacatele sale." [Matei 1:20]

In Maria, Tatal Ceresc a zamislit ceva sfant, ceva curat, un Fiu, un rege, un om fara de pacat, a zamislit dorinta inimii Lui de Tata, aceea de a salva TOTI oamenii prin Fiul Sau. Ce onoare pentru Maria.
Sa stii ca inlauntrul tau este planul lui Dumnezeu, este gandul Lui...ce frumos, ce pur!!!
De ce Dumnezeu a ales-o pe Maria, de ce nu o alta femeie? Eu cred ca Dumnezeu s-a uitat la inima ei, a vazut-o sincera, plina de dorinta de a-L cunoaste pe El si de a face voia Lui. Maria credea mult in Dumnezeu si de aceea vroia sa-L cunoasca mai indeaproape, vroia sa-L simta inaluntrul inimii ei.
Ce a zamislit Dumnezeu in tine? Te-ai intrebat vreodata? Ca sa zamisleasca ceva in tine, in primul rand El doreste inima ta, asa cum este ea, o doreste pentru a o curata prin puterea Duhului Sfant, pentru ca mai tarziu sa poata pune roada Lui in tine.
Cum este Dumnezeu? Bun, credincios, bland, plin de dragoste, de mila, de indurare, etc...Si noi putem deveni astfel....Stiu, e lung traseul acesta de schimbare, dar....se poate cu EL. Totul pleaca de la inima...asa cum copilul inlauntrul mamei este protejat de placenta, care ea are rolul de: nutritiva, respiratorie, excretorie, endocrina si de bariera imunologica, asa si inima noastra este protejata, schimbarea care o face Dumnezeu o face inaluntrul ei, nu pe ea...
Vrei schimbare in viata ta, te-ai saturat de aceeasi rutina zilnica?? Atunci ia o hotarare ASTAZI, cat se mai poate spune '' astazi''.

Felicia P.- Timisoara