septembrie 28, 2010

MINUNI SELECTATE

„Daca esti Fiul lui Dumnezeu, porunceste ca pietrele acestea sa se faca paini.“ [Matei 4:3]

Niciunul dintre noi nu se indoieste, cel putin intelectual, teoretic, ca Dumnezeu poate face minuni, ca Isus Cristos poate face minuni. Scripturile sunt pline de minuni. Natura ne ofera o gramada de minuni. Vietile noastre si ale cunoscutilor nostri au fost atinse de minuni. Dumnezeu raspunde la multe rugaciuni si provocari prin minuni. Dar nu la toate.
Dumnezeu selecteaza minunile pe care le face, alege timpul si locul in care le face, oamenii cu care le face. Putea trasnforma pietrele in paini. Cateva capitole mai incolo, in Evanghelia lui Matei gasim ca a inmultit doua paini si cinci pestisori si a hranit 5000 de barbati. Imi veti spune ca pasajul e despre ispitirea lui Isus. DA, dar putea face minunea solicitata.
Dumnezeu raspunde la provocari, dar nu la toate. M-a coplesit descoperirea aceasta si am inceput din nou sa ma rog sa stiu cum sa ma rog, astfel incat rugaciunile mele sa fie bine primate. Si-I multumesc din nou pentru asigurarea din Romani 8:26 “caci nu stim cum trebuie sa ne rugam. Dar insusi Duhul mijloceste pentru noi cu suspine negraite.”

Daniela