noiembrie 15, 2010

IN URMA CREDINTEI!(2)

"Fiica mea adineaori a murit; dar vino de pune-Ti mâinile peste ea, si va învia." [Matei 9:18]

Ce a mai facut Domnului Isus? Ajuns in casa sutasului, nu s-a grabit sa intre, ci a privit la niste oameni care nu aveau credinta deloc, i-a scos afara si datorita unei singure credinte venite din partea sutasului, Dumnezeu a vindecat acea copila…Datorita unuia singur.  Ce minunat! Dumnezeu a tinut cont de un singur om.
Cand dorim sa ne apropiem de Domnului Isus, trebuie sa eliminam indoiala, ingrijorarea din inima noastra, asa cum a facut si Fiul lui Dumnezeu. Daca noi purtam cu noi aceste roade ale firii pamantesti si nu renuntam la ele, atunci Isus nu poate intra, nu poate fi activ in noi, in cerintele noastre, deoarece noi nu-I dam voie. Dumnezeu nu forteaza nota in viata noastra.
El a vazut indoiala, amaraciunea, disperarea si multe alte duhuri care erau peste oamenii din acea odaie si “ i-a scos afara” pentru a putea intra si lucra.
Dumnezeu lucreaza luand cerintele noastre si dandu-le viata. “ a luat pe fetita de mana si ea s-a sculat.” Ce minunat!
Credinta lui Dumnezeu este mereu activa, putem accesa aceasta credinta non-stop. Noi gasim la Domnului Isus, tot ce dorim…ele ne asteapta, noi trebuie doar sa mergem sa le luam, dar pentru aceasta avem nevoie de credinta. Fara credinta nu suntem placuti Lui, fara credinta nu putem intra in posesia minunilor lui Dumnezeu, fara credinta batem pasul pe loc. Avem noi credinta, astazi??
Marcu 6:5-6 scrie: “ N-a putut sa faca nicio minune acolo, ci doar Si-a pus mainile peste cativa bolnavi si i-a vindecat. Si se mira de necredinta lor.”
Daca in viata ta nu se intampla mai nimic bun, rugaciunile nu primesc raspuns, atunci intreaba-te: ”am eu credinta cu adevarat? Acele cereri in rugaciune sunt ele insotite de credinta?” Minimul de credinta care ni-l cere Dumnezeu este cat un bob de mustar. Avem noi acest bob? Samanta acestui bob este aruncata in pamant pentru a se putea inmulti? Aruncati bobul de credinta in rugaciunile voastre pentru a se putea dezvolta!!

                                                      Felicia P.-Timisoara