noiembrie 14, 2010

IN URMA CREDINTEI! (1)

"Fiica mea adineaori a murit; dar vino de pune-Ti mâinile peste ea, si va învia." [Matei 9:18]

Cand noi avem credinta, Isus Hristos reactionează imediat. El “s-a sculat… a plecat dupa el”, n-a mai stat pe ganduri. Acel om, tata, avea nevoie de El, de vindecarea care iesea prin punerea mainilor Lui. Mare credinta a avut acest om. Pana si acea femeie cu scurgere s-a vindecat, datorita atingerii sale de Haina Domnului Isus. Acea haina reprezinta NEPRIHANIREA, SFINTENIA Lui.
“A venit pe dinapoi”, deci ea l-a urmarit pe acest Isus, minunat si a indraznit sa se atinga de resursele care le avea Domnul Isus. Domnul Isus, simtind ca iese o putere din El, s-a intors si a vazut (nu L-a incomodat indrazneala ei si nici nu a certat-o) cine se atinsese de El… o simpla femeie cu o credinta puternica, era singura ei scapare: doctorul ISUS HRISTOS! Cand noi cerem prin rugaciune, vindecare sau alte lucruri, credeti ca Domnul Isus nu vede? Sta El, oare, cu spatele la noi? Nu. Daca ramanem in smerenie inaintea Lui, daca-L recunoastem pe El in viata noastra, in cererile noastre zilnice, atunci El nu sta cu spatele, poate noi avem impresia ca El are pozitia aceasta, dar la vremea potrivita va implini ce am solicitat de la El si prin El. Femeia aceasta a avut acea scurgere de sange 12 ani…credeti ca Domnului Isus nu a stiut de ea? Dar a asteptat momentul ca EA sa vina la El, ca EA sa creada si sa apeleze la eliberarea si vindecarea ei, ca EA sa vina sa-si ia acea vindecare care ii apartinea, care o astepta demult. Ce sarbatoare a fost pentru ea! Ceva atat de pur, atat de sfant s-a atins de ea, o pacatoasa ca oricare dintre noi…Mare i-a fost bucuria! Domnul Isus a avut cu El, haina neprihanirii, haina sfinteniei, dar sa nu uitam ca si pe noi Tatal Ceresc ne-a imbracat cu aceasta Haina deosebita. Trebuie sa o folosim si noi, ca oamenii sa vada cat de deosebiti suntem avandu-L pe Hristos in noi (ceea ce face diferenta) ca prin urmare sa-si doreasca si ei sa fie imbracati cu acest accesoriu minunat si atat de benefic.
Daca noi hotaram astazi sa ne atingem de Domnului Isus, vom vedea minuni in dreptul nostru. In toate aceste lucruri sta la baza credinta.

Felicia P.-Timisoara