noiembrie 16, 2010

LUPTA PANA LA CAPAT!

„De aceea simt plăcere în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în stramtorări, pentru Hristos; căci cand sunt slab, atunci sunt tare.” [2 Corinteni 12:10]

Desi prin mesajul acestui verset am fost de multe ori mangaiati, întrebarea pe care as dori sa o ridic în aceasta zi potrivit adevarurilor pe care acest verset le contine, este: ce faci atunci cand dusmanul te ataca chiar în punctul forte al vietii tale? David a fost un om cunoscut pentru integritatea sa. Despre el,  Scriptura ne spune ca a fost un om dupa inima lui Dumnezeu. Aceasta calitate care L-a îndreptatit pe Dumnezeu sa-l ridice pe David la rangul de rege al lui Israel, a fost însa si punctul în care diavolul l-a atacat! Care este cel mai puternic punct al vietii tale? Este vreun domeniu din viata ta despre care poti sa spui: aici sunt acoperit? Sau, în acest domeniu sunt în siguranta, fiindca aici toate lucrurile le am sub control? Chiar daca ai ajuns sa traiesti acesta experienta, as vrea sa-ti spun sa nu cumva sa-ti lasi garda jos, asa cum David a facut-o, ci fii pregatit împotriva oricarui atac al celui rau, purtand toata armatura lui Dumnezeu. Aceasta armura spirituala pe care apostolul Pavel ne-o prezinta în Efeseni 6:13-17, ne descopera de fapt ceea ce este Hristos pentru noi.
De aceea sa nu uiti niciodata ca cei credinciosi sunt îmbracati în Hristos, dupa cum si Hristos a venit sa traiasca îmbracand un trup asemenea noua. De fapt, noi suntem chemati sa stam în pacea Lui, în Adevarul Lui, în neprihanirea Lui si în Cuvantul Lui. Traind în aceasta stare de har, noi putem sa-L laudam pe Dumnezeu  în orice vreme, fiindca atunci cand suntem slabi, El este tare ! NU-TI LASA GARDA JOS, CI ÎMPOTRIVESTE-TE CELUI RAU PURTÎND TOATA ARMURA LUI DUMNEZEU!

Anonim

AMR : 3 MEDITATII