decembrie 12, 2010

PUTEREA CUVÂNTULUI ROSTIT

”Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” [Matei 24:35]

Daca citesti de mai multe ori acest verset, iti dai seama tot mai mult ce insemnatate are cuvantul rostit de gura ta. Prin rostirea Cuvantului, Dumnezeu a creat universul cu tot ce este pe el.
Ioan 1:3-4: “Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut , n-a fost facut fara El. In El era viata si viata era lumina oamenilor.”
Ioan 1:14 - “Si Cuvantul s-a facut trup si a locuit printre noi, plin de har si de adevar.”
Exista o putere extraordinara in cuvantul rostit. Dumnezeu a creat lumea pur si simplu prin CUVANT. El a vindecat si eliberat pe oameni, folosindu-se de cuvinte. Noi ne lansam armele spirituale prin VORBIRE. Credinta noastra trebuie eliberata in cuvinte si actiuni. Cuvantul ROSTIT devine cuvantul care da VIATA.
Credinta vine prin Cuvantul lui Dumnezeu. Noi trebuie sa avem inimile ANCORATE in Domnul si in Cuvant.
Daca ne folosim credinta ea va CRESTE continuu. Fie ea mare sau mica, trebuie folosita cu PUTERE. Credinta e dovada noastra in lucrurile spirituale. Dumnezeu ne-a dat-o. Este de datoria noastra sa o folosim. Ce mai stai, pune-o in aplicare.
Raspunsul la anumite nevoi fizice, psihice, spirituale vor fi primite, doar INSISTAND inaintea Domnului primindu-le prin CREDINTA.
Toate acestea SUNT ale noastre in lumea invizibila, dar in lumea vizibila nu sunt inca in posesia noastra. Stiu, pare o nebunie, asa-i? dar este un mare adevar, dragilor.
Noi, in aceasta perioada de asteptare si de incercari sa ne mentinem prin LAUDA si MULTUMIRE, marturisind ca am primit lucrurile cerute.
Deci, ne raman 3 lucruri, CERE cand te rogi, CREDE si VEI AVEA.
NU este usor sa cerem, dar oare credem ceea ce cerem??? Ar trebui sa ne revizuim viata spirituala si incepand de astazi, cat se mai poate spune ASTAZI, sa incepem sa credem intr-adevar ceea ce rostim. Daca toti crestinii ar fi crezut atunci cand au cerut in rugaciune, acum TOTUL ar fi fost ALTFEL...dar nu este prea tarziu nici acum. Dumnezeu nu se supara, chiar va fi BUCUROS si foarte INCANTAT de noua ta decizie. CREDE si VEI AVEA!!!
Victoria care este intotdeauna inaintea noastra, de acum trebuie sa vina in DUHUL NOSTRU.
Poate ti se pare o banalitate ceea ce ti-am scris, dar practic este un mare ADEVAR. Ce-ar fii sa-l pui in practica, impreuna cu mine si nu vei regreta, crede-ma. Aceste versete ne vorbesc mult, ne spun ce valoare avem in ochii lui Dumnezeu:
PSALMUL 8:5-9: "SI, FIUL OMULUI, L-AI FACUT CU PUTIN MAI PE JOS DECAT DUMNEZEU, SI L-AI INCUNUNAT CU SLAVA SI CU CINSTE. I-AI DAT STAPANIRE PESTE LUCRURILE MAINILOR TALE, TOATE LE-AI PUS SUB PICIOARELE LUI. DOAMNE, DUMNEZEUL NOSTRU, CAT DE MINUNAT ESTE NUMELE TAU PE TOT PAMANTUL!!!!
Daca vrei sa vezi cresterea credintei tale, atunci pune-o in aplicare. ACUM!!!

Felicia P.-Timisoara
AMR: 5 MEDITATII