ianuarie 23, 2011

DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT!

"Adevărat, adevărat, vă spun că, orice veti cere de la Tatăl, în Numele Meu, vă va da” [Ioan 16:23]

Citind acest verset, mi-am dat seama că multi crestini cred că au la dispozitie Numele Domnului Isus, ca să ceară tot ce-si doresc ei… si că, dacă îl vor folosi, vor si primi… indiferent de felul cum îsi trăiesc viata, ca si cum spunând: "În Numele lui Isus" ar fi o formula magică, si asa ar fi ascultati, iar "pestisorul auriu", va veni repede si le va îndeplinii toate dorintele… aducându-le totul pe tavă…
Oare… asa să fie?... Nicidecum! Expresia: „În Numele Meu!” este o împuternicire ce ni se dă, si arată că suntem trimisii lui Dumnezeu, că suntem ambasadorii Lui pe pământ, de aceea tot ce trebuie să facem este să apărăm interesele Cerului, mai mult decât orice si să ne îndeplinim cu sârguintă misiunea: de a duce mesajul Domnului Isus si celor de lângă noi.
Asa că: nu putem trăi în păcat si să avem asteptări ca Dumnezeul Cel Sfânt să ne treacă păcatul cu vederea si să ne dea tot ceea ce-I vom cere, pentru că asa e scris... fiindcă noi suntem „persoanele împuternicite să reprezentăm interesele lui Dumnezeu si Cuvântul Său în lumea aceasta, actionând în Numele Domnului Isus” .
Dar cine ar putea să creadă pe un astfel de „ambasador”… care se foloseste de „Numele Domnului Isus” pentru a i se împlini dorintele lui, pentru a se lăuda pe sine însusi, pentru a-si etala talentele, pentru ca oamenii să-i facă „plecăciuni prin piete”, pentru a fi „remarcat” de cei din jur … iar viata lui ar fi o pricină de poticnire pentru multi… ?
Cine credeti că ar avea de „suferit” ? Da, Dumnezeu! … Fiindcă oamenii care nu-L cunosc, s-ar întreba: cum de a permis El unui astfel de om să se folosească de Numele Sfânt, de Numele Domnului Isus? De aceea, Dumnezeu nu se lasă batjocorit…
Cu sigurantă Dumnezeu va da orice omului care ar merge chiar si la moarte pentru El … si dacă vom apăra Adevărul, asa cum l-a aparat si Ioan Botezătorul… cu pretul vietii , atunci putem cere orice... si vom primi!



Cristina



AMR: 2 MEDITATII