octombrie 17, 2011

VREI SA FII VINDECAT ? (2)

Adu-ti aminte de ziua de odihna, ca s-o sfintesti. sa lucrezi sase zile si sa-ti faci lucrul tau. Dar ziua a 7-a este ziua de odihna inchinata Domnului Dumnezeului tau : sa nu faci nici o lucrare in ea, nici tu, nici fiul, nici fiica ta, nici robul tau, nici roaba ta, nici vita ta, nici strainul care este in casa ta. Caci in 6 zile a facut Domnul cerurile, pamantul si marea, si tot ce este in ele, iar in ziua a 7-a s-a odihnit : de aceea a binecuvantat Domnul ziua de odihna si a sfintit-o “.


Cititi din Biblie despre adevaratul post, si despre vindecarea pe care o aduce Sabatul, in cartea Isaia, capitolul 58. La ce sa fiti foarte atenti: - fiecare minut este sfant - in Sabat se intra fara rautate, neintelegeri.. Cei care zic ca tin sabatul Domnului si manifesta rautate in aceasta zi, mint. Nu-L cunosc nici pe Domnul Sabatului nici duhul lui Hristos nu locuieste in ei. Sabatul, de asemenea, nu este o zi de lenevire. Hristos Domnul nostru nu a lenevit nici o data, iar Sabatul a fost o zi in care a vindecat oamenii de pacat si de boala, si la fel doreste sa faca si azi.

El ne invata sa facem bine in Sabat, sa nu ne mai ingrijoram de nimic in aceasta zi, decat de legatura noastra cu El si de ridicarea in credinta a celor din jurul nostru. Cititi din Biblie, cantati cantari de lauda, rugati-va, vizitati bolnavii si rugati-va cu ei, spuneti-le cuvinte care sa-i apropie de Hristos, iar pentru ca in Sabat aveti timp din belsug, studiati Biblia cu rugaciune, dar si meditati la cele citite.

Rugati-va ca Domnul sa va descopere intelesul celor citite si asteptati...poate va va spune direct, poate va va spune prin cineva ...Domnul vă va calauzi, atata timp cat nu va impotriviti luminii, atata timp cat veti fi smeriti si dornici sa invatati.

Adevarata religie este o umblare zilnica cu Hristos, o crestere zilnica in adevar si tot ce ne este descoperit putem trai prin puterea si Duhul Sau. Iar daca se intampla sa cazi, nu te descuraja! El este la dreapta ta, ca sa te ridice si sa-ti dea putere sa mergi mai departe! Foloseste de asemenea o hrana cat mai simpla, cat mai multe legume si fructe crude, care prin enzimele vii iti vor aduce vindecarea.

Si nu va ganditi ca Sabatul este doar pentru evrei, el a fost dat la crearea pamantului, si Domnul Hristos spune ca a fost facut pentru om. Daca doriti, gustati din odihna Lui si iata fagaduinta din Isaia 56: “Si pe strainii care se vor lipi de Domnul sa-I slujeasca si sa iubeasca Numele Domnului , pentru ca sa fie slujitorii Lui si pe toti cei ce vor pazi Sabatul, ca sa nu-l pingăreasca, si vor starui in legamantul Meu, ii voi aduce la muntele Meu, cel sfant si-I voi umple de veselie in Casa Mea de rugaciune. Casa Mea se va numi o casa de rugaciune pentru toate popoarele.”



Ds