octombrie 15, 2011

VREI SA FII VINDECAT ? (1)

Adu-ti aminte de ziua de odihna, ca s-o sfintesti. sa lucrezi sase zile si sa-ti faci lucrul tau. Dar ziua a 7-a este ziua de odihna inchinata Domnului Dumnezeului tau : sa nu faci nici o lucrare in ea, nici tu, nici fiul, nici fiica ta, nici robul tau, nici roaba ta, nici vita ta, nici strainul care este in casa ta. Caci in 6 zile a facut Domnul cerurile, pamantul si marea, si tot ce este in ele, iar in ziua a 7-a s-a odihnit : de aceea a binecuvantat Domnul ziua de odihna si a sfintit-o “.
 
 
Pentru cei ce doresc vindecarea de pacat si de boala fizica exista un medicament extraordinar !
Si Dumnezeu m-a inspirat ca doreste in mod special sa lucreze prin acest medicament si sa faca minuni de vindecare. Nu aveti nevoie neaparat de oameni, cand veti avea nevoie de ajutorul lor, Domnul vă va calauzi. Dar in prima faza a “tratamentului” ,pana sa va puneti’’ pe picioare’’ aveti nevoie de ajutorul Lui si a puterii Sale vindecatoare. Fie ca Duhul Sfant sa va dea putere sa luati decizia dupa voia Lui, nu dupa a omului, sau a vrasmasului. Fie ca vointa ta sa se supuna vointei Lui Hristos care vrea sa-ti dea bucurie acum si aici, dar si in vesnicie !
24 de ore in care sa cauti doar comuniunea cu Creatorul tau, cu Mantuitorul tau care doreste vindecarea ta de pacat si de boala fizica, cu Domnul vesniciei care vrea ca noi sa gustam vesnicia chiar de pe acum. Domnul sa te ajute sa intelegi cum se face acest lucru, prin Duhul Sfant si sa-ti dea putere sa implinesti voia Lui. Daca doresti sa intri in aceasta odihna cat mai curand, intreaba-L pe Domnul cum se face, cum se serbeaza Sabatul, si pentru ca el este bun si nu lasa copiii Sai sinceri care Il cauta cu toata inima si cu tot cugetul lor , nu-i lasa sa rataceasca , El vă va descoperi tot ce trebuie sa stiti.
DS