ianuarie 31, 2012

AVEM NEVOIE DE MANTUITOR

“ In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub soare alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti.” [Faptele Apostolilor 4:12]

        Un crestin avea obiceiul sa vorbeasca despre Evanghelie ori de cate ori i se oferea prilejul. Intr-o zi, cand si-a cumparat pantofi, i-a oferit vanzatorului o brosura si i-a spus cateva cuvinte despre Mantuitorul.

        Vanzatorul a vrut sa-i faca pe plac clientului, i-a multumit si a raspuns:     “Cred ca toate religiile sunt bune, daca sunt practicate cu sinceritate.” Crestinul i-a replicat: “Chiar asa sa fie? Sa presupunem ca dumneavoastra m-ati intreba: Eu v-as raspunde: Nu ati fi pe buna dreptate uimit? Dumneavoastra stiti ca am nevoie de o anumita masura si pentru un anumit scop, iar nu de o pereche oarecare. Pe de alta parte, credeti ca m-as putea socoti multumit pentru nevoile sufletului meu si pentru mantuirea mea vesnica cu o oarecare religie. Dar noi nu avem nevoie de o anumita religie, ci de un Mantuitor, pentru ca suntem pacatosi. Cand pacatosul va aparea in fata lui Dumnezeu, nu va fi intrebat carei religii a apartinut, ci daca a primit mantuirea, care i-a fost oferita prin credinta in Numele singurului Mantuitor.”

Anonim

AMR: 0 MEDITATII