februarie 01, 2012

NU AMANA… MAINE VA FI PREA TARZIU!

“ …nu stiti ce va aduce ziua de maine! Caci ce este viata voastra? Nu sunteti decat un abur, care se arata putintel si apoi piere.” [Iacov 4:13-14]



        Evanghelistul D.L.Moody (1837-1899) predica in seara acelei nopti in care orasul Chicago a fost pustiit printr-un incendiu nimicitor. Vorbise unui numar de aproximativ 2500 de oameni despre tema “Ce faci cu ISUS?” La sfarsitul acelei predici, a spus: “Ia aceste cuvinte cu tine acasa si mediteaza asupra lor, iar duminica viitoare vino iarasi si spune-mi ce vrei sa faci cu Isus!”

        La scurt timp dupa terminarea acelei predici, s-a dat alarma de incendiu. Nu a durat mult timp si tot orasul a fost in flacari. Spre miezul noptii a ars si sala in care a vorbit Moody. Mii de oameni au murit in acel incendiu, printre ei aflandu-se si multi care au fost in sala unde a vorbit evanghelistul. Ei n-au mai avut ocazia sa se gandeasca la intrebarea “Ce faci cu Isus?” Din ziua aceea, marele predicator nu a mai vorbit ca omul sa mediteze o saptamana, ci accentua adevarul ca ASTAZI este ziua mantuirii. Acel adevar ar trebui sa-l subliniem si pentru noi. Nu amanati pentru maine salvarea prin Isus! Maine poate fi prea tarziu!

Anonim