septembrie 03, 2012

SUSTINE-TI APROAPELE


“V-am scris aceste putine franturi prin Silvan, care cred ca este un frate credincios, ca sa va sfatuiesc si sa va adeveresc ca adevaratul har al lui Dumnezeu este harul acesta, de care v-ati alipit.” [I Petru 5:12]

 

Iohn Sculley presedintele firmei de computere „APLE„ a povestit despre prima sa întalnire pe care a avut-o cu Tom Watson, omul care a transformat compania I.B.M. într-o corporatie mondiala. Sculley,a parasit compania Coca Cola, pentru a prelua presidentia companiei „Aple”. Pentru el nu a fost o tranzactie simpla. În timp ce noua companie trecea prin multe dificultati si presiuni, el a fost invitat de Watson pentru a-l vizita într-o dupa amiaza la locuinta acestuia. Vizitandu-l într-un weekend, Sculley a fost impresionat de multe lucruri pe care le-a vazut în casa lui Watson. Cel mai mult însa a fost impresionat de modestia lui Watson si de preocuparea pe care acesta o avea pentru firma „Aple”. Era ferm convins ca acesta va trece peste problemele pe care le avea. Daca veti persevera spunea Watson, veti continua cu inovatiile si veti aduna împreuna lucrurile în care credeti, veti depasi aceste momente grele. Sculley a marturisit mai tarziu: „erau cuvintele de încurajare de care aveam atata nevoie, venite de la o persoana pe care o admiram!” Trebuie sa fie cu adevarat un om remarcabil, cel care încurajeaza si ofera suport pentru un potential rival.

Tu poti face asta? Poti sa încurajezi pe noul coleg de clasa sau de serviciu? Poti sa sustii si sa apreciezi un nou membru al echipei tale de slujire; sau un nou membru al Bisericii, care într-o anume zi ar putea straluci mai tare decat tine? Vei avea aceasta atitudine, numai daca esti un om al credintei!