octombrie 15, 2012

OPRESTE-TE SI PRIVESTE DACA ESTI PE UN DRUM BUN


“Ci tu, cand te rogi, intra în odaita ta, încuie-ti usa, si roaga-te Tatalui tau, care este în ascuns; si tatal tau, care vede în ascuns, îti va rasplati.” [Matei 6:6]

 

Poate ca ati auzit despre faimoasa povestire a lui Jean Henri Fabre, un naturalist francez, despre ”marsul omizilor!” El a urmarit aceste creaturi interesante pe cand se plimba prin padure. Acestea marsaluiau pe un bustean în sir, una în spatele celeilalte. Ce s-ar întampla si-a zis Fabre, daca le-as aseza în asa fel ca sa mearga în cerc? Asa ca a adunat suficiente omizi si le-a sezat în cerc pe marginea unui ghiveci de flori. Patru zile mai tarziu, a gasit acele omizi înca marsaluind, pe marginea acelui ghiveci. Mancarea era aproape si usor accesibila, dar omizile continuau sa mearga în marsul lor spre nicaieri, aproape moarte de foame.

Aceasta pare sa fie povestea vietii multor oameni astazi. Sunt antrenati într-un mars sustinut, spre nicaieri! Trebuie sa ne oprim putin, si sa stam în prezenta Domnului Isus ca sa gasim directia cea buna.