noiembrie 02, 2012

DEDICA-TI ACUM VIATA LUI ISUS


“Adevarat va spun ca, daca nu va veti întoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu nici un chip nu veti intra în împaratia cerurilor.” [Matei 18:3]

 

În anul 1934, a avut loc un meci de fotbal în Liga Nationala Americana, între „Uriasii din New York” si „Ursii din Chicago”. Meciul a avut loc pe o vreme foarte rece, iar terenul era acoperit de gheata. La jumatatea meciului, cei din Chicago, conduceau cu 10-3.

În timpul pauzei, echipa din New York a schimbat încaltamintea obisnuita, cu una cu crampoane. În acest fel au castigat un avantaj imediat. Avand o mai buna stabilitate, în timpul gramezilor aveau o putere de împingere superioara. Asa au castigat teren si au marcat de mai multe ori. Scorul final fiind 30-13 pentru New York.

Dacă viata ta n-a fost asa de eficienta în slujire, asa cum ti-ai dorit sa fie, este vremea sa-ti schimbi încaltamintea! Astazi poti sa ai un mare început. Îndreapta-ti privirea spre Hristos si spre voia Lui pentru viata ta. Uita de lucrurile trecute si croieste un drum nou spre o viata deplina. Cu ajutorul lui Dumnezeu multi au reusit. Cu acelasi ajutor, vei avea parte de aceeasi experienta.