noiembrie 07, 2012

TOT CE TI SE INTAMPLA ASTAZI NU E LA INTAMPLARE!


”De aceea si noi, din ziua cand am auzit aceste lucruri, nu încetam sa ne rugam pentru voi, si sa cerem sa va umpleti de cunostiinta voiei Lui, în orice fel de întelepciune si pricepere duhovniceasca.” [Coloseni 1:9]

 

Multi oameni cred ca Dumnezeu are un plan pentru viata lor si todeauna cauta sa traiasca împlinindu-l. Acestia se încred total în Dumnezeu asteptand ca Dumneuzeu sa intervina în fiecare aspect al vietii lor.

În cartea lor despre familie, Denis si Barbara Rainey, prezinta o astfel de persoana; o misionara britanica, numita Elizabeth Aleward. În timpul adolescentei, aceasta domnisoara era încercata de faptul ca fetele de seama ei aveau parul blond carliontat, pe cand al ei era negru si drept. Mai mult decat atat, colegele ei erau înalte, iar ea a ramas scunda. Mai tarziu însa Dumnezeu a chemat-o pe Elizabeth sa fie misionara în China. În timp ce-i slujea pe chinezi, uitandu-se mai atenta la ei, a observat ca fetele si sotiile lor, aveau parul negru si drept. Iar chinezii se opresc din crestere la aceeasi înaltime pe care ea o avea. Observand ca ceea ce altadata îi era povara, a devenit o binecuvantare, si-a plecat capul în rugaciune spunand: „Doamne Dumnezeule, planurile Tale sunt perfecte. Tu m-ai pregatit pentru aceasta slujire, randuindu-mi chiar statura si coafura, pentru a nu fi o pricina de poticnire.”

Poate nu întelegi ceea ce ti se întampla astazi! Fii sigur ca lucrurile cu care te confrunti nu sunt la întamplare. Ele se petrec în voia lui Dumnezeu, si todeuna sunt randuite spre bine.