martie 03, 2014

AVEM NEVOIE DE ISUS

“In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti.” [Faptele Apostolilor 4:12]

        Ce este de facut cu un om, care nu stie sa inoate si este gata sa se inece? Sa-I dai o lectie despre arta inotului? Este prea tarziu! El este in primejdie si intr-o stare de slabiciune, in care orice sfat este zadarnic. Nimic nu-l poate salva, decat daca cineva se va arunca din nou in apa, pentru a-l prinde cu putere sa-l aduca la mal.

        Cel care se ineaca esti tu, cititorule, daca nu-L cunosti pe Mantuitorul Isus Christos, El este Salvatorul. Milioane de oameni, care au fost gata sa se inece in oceanul valtorilor acestei lumi, au strigat catre El, au fost apucati de mana Sa puternica si au fost mantuiti. Domnul Isus i-a salvat! Sangele Lui pretios, varsat pe cruce. I-a indreptatit.

        Observati-i cat de multumitori sunt fata de Acela care i-a iubit asa de mult, incat Si-a dat viata pentru ei, care i-a spalat de pacatele lor cu sangele Sau. De aceea ei vorbesc asa de mult despre acest Nume, care este mai presus de orice nume, si despre mantuirea care au gasit-o in Mantuitorul.

        Mantuitorul Se apropie de tine, iti intinde mana, poate pentru ultima data. Il vei refuza?