aprilie 01, 2014

BIBLIA

“Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri...” [Evrei 4:12]

        Biblia este o carte unica. Nicio carte scrisa de vreun om nu se poate compara cu Biblia. Desi au scris-o mai multi scriitori intr-o perioada de aproximativ 1500 de ani, Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu. Dumnezeul atotputernic S-a servit de instrumente omenesti pentru a ne comunica noua gandurile Sale.

        Aceasta carte unica, inspirata de Dumnezeu, este cheia pentru toate secretele omenesti. Cateva din intrebarile fundamentale, pe care si le poate pune omul, ar fi: Cine sunt? De unde vin? Incotro merg? Stiinta nu poate sa raspunda la aceste intrebari. Ea nu poate explica originea vietii omenesti. Biblia este singura carte care ofera un raspuns correct: “La inceput Dumnezeu a creat cerurile si pamantul.” Oricine poate intelege aceste cuvinte. Ce contrast fata de ipotezele complicate ale stiintei,  care trebuie mereu sa fie revizuite!

        Sa ascultam si sa dam urmare cuvintelor Bibliei. Rezultatul va fi: o viata ordonata inaintea lui Dumnezeu, adevarata fericire, pace interioara si o nadejde pentru viitor. Sa ne indreptam spre aceasta carte si sa ne plecam sub autoritatea ei!