aprilie 02, 2014

PUTINA VREME

“Lumina mai este putina vreme in mijlocul vostru. Umblati ca unii care aveti lumina, ca sa nu va cuprinda intunericul.” [Ioan 12:35]

        Ce sunt aceste cuvinte, pentru tine, drag cititor? Ai recunoscut ca El iti vorbeste si tie, ca te cauta si te cheama? Te-ai preocupat serios cu chemarea Sa si te-ai simtit atras de El?

        De cate ori ti-a vorbit Mantuitotrul si in anul care a trecut si in acest an nou? Poate ti-a vorbit prin diferite imprejurari din viata ta! De ce n-ai ascultat de El si nu te-ai dus la El? Poate trebuie sa recunosti: “N-am vrut!”

        Crezi ca vei scapa de judecata lui Dumnezeu? Asculta ce iti spune astazi Domnul la anul care a trecut in goanna si la acest an care trece la fel de repede: “Lumina mai este putina vreme in mijlocul vostru. Umblati ca unii care aveti lumina, ca sa nu va cuprinda intunericul.” In curand va incepe noaptea fara dimineata, o noapte in care nu vei mai auzi Evanghelia harului.

        Te rog foloseste aceasta zi de har, nu stii daca vei mai avea o zi maine. Gandeste-te, Domnul vine in curand! “Inca putina, foarte putina vreme, si Cel ce vine va veni, si nu va zabovi” (Evrei 10:37).

 Atunci, pentru toti cei care nu au fost dispusi sa-L primeasca pe Domnul, va veni noaptea vesnica; vor fi cuprinsi de intuneric mare. Atunci timpul de har s-a sfarsit, usa mantuirii s-a inchis pentru totdeauna.