mai 12, 2014

BATRANETEA

“Pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc… Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine..” [Isaia 43:4-5]
Cei in varsta si bolnavi suspina deseori: “Nu mai sunt bun de nimic!” Ce valoare mai ai cand nu mai poti face nimic, si pe deasupra esti o povara pentru altii?
Daca si tu, drag cititor credincios, esti ingrijorat din aceasta cauza, priveste la Domnul si lasa-te imbarbatat prin Cuvantul Sau. In ochii Sai ai pret si esti pretuit. El si-a dat viata pentru tine. El a platit cel mai mare pret pentru a te salva si pentru a te castiga pentru Sine. Tu nu Ii esti indiferent. Pentru Mantuitorul nu esti dat deoparte. El se ingrijeste de tine, El te iubeste.
Si pentru ca esti atat de pretios pentru El, iti spune: “Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine.” Daca El este cu tine, nu mai esti singur. Daca grijile cu privire la viitorul tau te apasa, atunci gandeste-te ca El este cu tine! Pune-ti mana cu incredere in mana Sa. El te va purta prin toate greutatile. Mana Sa te tine si te poarta. In apropierea Sa esti in siguranta. Intr-adevar, nu trebuie sa deznadajduiesti.
Nu uita: calea nu este infinit de lunga, chiar daca ultima portiune este foarte pietroasa si abrupta. In curand veti fi impreuna cu toti rascumparatii Sai la Mantuitorul, la tinta!