mai 30, 2014

O ZI FOARTE NORMALA

“Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh...” [1 Tesaloniceni 4:17]

 

In exterior va fi o zi foarte normal. Globul pamantesc isi va urma calea sa in jutul soarelui. Apoi, deodata, se va intampla ceva de neinteles. Dintr-odata milioane de oameni vor dispera. Locuri de munca la masini, locuri de munca in birouri si in sali de clasa, locuri in outobuze si trenuri vor fi goale intr-o clipita. Trenurile vor goni fara conducator prin tara. Masinile fara soferi se vor izbi de trotuare. Pe autostrazi: accidente grave si ambuteiaje in masa. O stire ciudata va urma alteia. Continutul lor va fi acelasi: o multime nenumarata de oameni a disparut deodata de pe pamant. Nimeni nu va sti nimic unde sunt cei disparuti. Parintii isi vor cauta copiii si nu-I vor gasi. Si copiii ii vor astepta in zadar pe parinti.

Asa va fi cand Isus Christos ii va lua in curand din aceasta lume pe aceia care Ii apartin. Milioane de crestini credinciosi vor fi rapiti in intampinarea Lui. Ei Il vor vedea pe Fiul lui Dumnezeu, Domnul si Mantuitorul lor. Daca L-ai acceptat pe Isus Christos ca Salvatorul tau personal, poti sa te bucuri in fiecare zi de acest mare eveniment.

Oamenii care vor ramane, vor intampina apoi o drama groaznica. Ei vor trai o perioada de suferinte de nedescris. Nimeni nu va mai scapa atunci de pedeapsa dreapta a lui Dumnezeu.

Unde vei fi tu?