iunie 23, 2010

BIRUINȚA IMEDIATĂ SAU ASCULTAREA DE DUMNEZEU ÎN ORICE VREME?

“Sa mai pornesc la lupta impotriva fratelui meu Beniamin, sau sa ma las?” Domnul a raspuns: “Suiti-va caci maine ii voi da in mainile voastre” Judecatori 20:28
Domnul a batut pe Beniamin inantea lui Israel. Judecatori 20:35a
Este a treia oara cand Israel se suie la lupta. Pana acum a avut numai infrangeri cu toate ca de fiecare data a intrebat pe Domnul si Domnul i-a spus sa merga la lupta. Dar ceea ce este ciudat este ca doar a treia oara ii spune ca Ii va da in mainile lor.
Domnul te trimite uneori la lupta poate pentru a te invata unele lucruri pe care nu le poti invata in alt fel. Poate planul Sau nu este victoria imediata ci vrea sa se foloseasca de tine. Esti tu gata sa-L asculti chiar si atunci cand in loc de biruinta trebuie sa faci fata esecului? Dar fi sigur ca in momentul in care Domnul iti promite biruinta, o vei avea.
Deci, cand Domnul te trimite la lupta, du-te. Chiar daca nu ai biruinta imediata, fi sigur ca Domnul este in control. Nu te teme si nu te inspaimanta ci in orice vreme asculta glasul Sau.
Chiar daca esti invins, si simti ca nu mai ai putere, alearga la Cel care stie, care poate si care iti asigura ca “toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu”.
Anonim