septembrie 15, 2014

CE NUMAR APELATI IN CAZURI DE URGENTA?

“Ochii Domnului sunt peste cei fara prihana, si urechile Lui iau aminte la strigatele lor.” [Psalm 34:15]

        In fiecare tara, numarul de telefon pentru salvare, politie si pompieri este scurt si de aceea poate fi retinut usor. Totusi, dupa apelarea numarului de telefon, va fi necesar sa se indice nu numai anuntul, ci si numele, adresa complecta si numarul de telefon.

        In America exista un system imbunatatit al numarului de telefon pentru urgente. Cine este conectat la acest system trebuie doar sa formeze numarul; imediat ce telefonista ridica receptorul, pe display apare numele, adresa complecta si numarul de telefon al apelantului. El poate imediat dupa apelare sa relateze problema. Succesul acestui system este frapant. El poate fi utilizat si de copii.

        Un sistem asemanator pentru cazuri de urgenta ne-a daruit si Dumnezeu. Cand strigam la Tatal nostrum ceresc, nu trebuie sa explicam cine suntem. Pur si simplu putem sa ne rugam sis a cerem. El ne aude, El ne vede sis tie exact in ce situatie ne gasim. El va si raspunde conform dragostei, bunatatii si autoputerniciei Sale. Cateodata primim raspunsul mai repede decat ne asteptam, probabil – nu asa cummne-am fi asteptat noi. Dar in orice caz, El doreste sa umple inima noastra deznadajduita cu pacea Sa (Filipeni 4:6-7).