septembrie 19, 2014

FARA DUMNEZEU?

“…aduceti-va aminte ca in vremea aceea erati.. fara nadejde si fara Dumnezeu in lume.” [Efeseni 2:12]

        Pe uriasul vapor “Titanic” cineva a scris :”No God” (Fara Dumnezeu). Cu o viteza record pentru vremea aceea, “Titanicul” a lovit un ghetar exact in locul unde era scris “No God”. Peretele vasului a fost taiat de ghetar si pana la urma s-a scufundat.

        Toti ne aflam in calatorie pe marea involburata a acestei vieti. Sta scris pe prora”vaporului” nostrum “Cu Dumnezeu” sau “Fara Dumnezeu”? Toti cei care nu asculta de atentionarile lui Dumnezeu, sa ia seama la cuvintele “Nu va inselati: Dumnezeu nu se lasa sa fie batjocorit. Ce seaman omul, aceea va si secera” (Galateni 6:7). Cand cineva observa ca pluteste pe un curs gresit, nu-l poate ajuta decat hotararea dde schimbare a directiei. Astfel, mai devreme sau mai tarziu va merge in pierzare.

        Cerceteaza-te, cititorule, daca viata ta este fara nadejde, fara Dumnezeu in lume. Nu putem trai si in pacate si cu Dumnezeu! Lumea este impartita in doua mari grupe: cu Dumnezeu si fara Dumnezeu! Alegerea de care parte vrem sa fim ne apartine fiecaruia personal. O, de-am lua decizia cea buna de a fi cu Dumnezeu chiar din aceasta clipa. Orice amanarea poate fi un prea tarziu, din care vine durerea si regretul vesnic.